Eskrim Büyük Erkekler 2023 Flöre Dünya Kupası İstanbul'da düzenlenecek

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Eskrim Büyük Erkekler 2023 Flöre Dünya Kupası İstanbul'da düzenlenecek

SPOR Haberleri  / Anadolu Ajansı

Eskrim Erkekler Flöre Dünya Kupası İstanbul'da düzenlenecek. Türkiye Eskrim Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 10-12 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Flöre Dünya Kupası'na 51 ülkeden 243 sporcu katılacak.

Eskrim Büyük Erkekler Flöre Dünya Kupası, İstanbul'da gerçekleştirilecek. 10-12 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Flöre Dünya Kupası'na 51 ülkeden 243 sporcu katılacak.

BAŞAKŞEHİR'DE 3 GÜN SÜRECEK

Başakşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Tesisleri'nde üç gün sürecek organizasyonun ilk gününde ön eleme, ikinci gününde ana tablo karşılaşmaları ve son gününde ise takım müsabakaları yapılacak.

TÜRKİYE 20 SPORCUYLA KATILIYOR

Türkiye'nin 20 sporcu ile temsil edileceği kupada; Can Alkış, Aras Atasoy, Ada Budak, Baha Baykal Çetinel, Mustafa Burak Çufadar, Yusuf Arhan Doyaroğlu, Alp Eyüpoğlu, Halis Genç, Cem Güneş, Poyraz Ege İlman, Sabit Karatay Kılınç, Kıvanç Kırtay, Turhan Berke Külcü, Batuhan Mazlumoğlu, Sarp Öztürk, Tan Sezer, Poyraz Türker, Hikmet Deniz Yıldız, Korel Yıldız ve Erez Deniz Yokuş piste çıkacak.

Takım müsabakalarında ise Can Alkış, Baha Baykal Çetinel, Mustafa Burak Çufadar ve Alp Eyüpoğlu'ndan oluşan erkekler flöre milli takımı mücadele edecek.

https://twitter.com/TurkiyeEskrimF/status/1670090590636081153

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...