Florian Grillitsch'in Galatasaray'ı neden beklettiği ortaya çıktı! Premier League'den cazip teklif var...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Florian Grillitsch'in Galatasaray'ı neden beklettiği ortaya çıktı! Premier League'den cazip teklif var...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray'ın "6 numara"ya yapmak istediği Florian Grillitsch transferi Brighton Hove & Albion kulübünün devreye girmesiyle sekteye uğradı. 26 yaşındaki Avusturyalı yıldızla her konuda anlaşan Cim Bom, Premier League ekibinin son anda devreye girmesiyle transferi bitiremedi. Hoffenheim'den ayrılan ve serbest statüde yer alan Florian Grillitsch, Brigton'la masada...

Galatasaray da orta saha takviyesi için Florian Grillitsch'in menajeri ile görüşmelerde bulunuyordu. Sarı-Kırmızılı ekibin, 1.5 milyon Euro yıllık ücret ve 1.5 milyon Euro imza parası karşılığında anlaşmaya yaklaştığı ancak sonrasında menajerin imza parasını 2.5 milyon Euro’ya çıkarması üzerine pazarlıkların tıkandığı haberleri gündeme gelmişti.

Norveç'te Bodo/Glimt forması giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ola Solbakken de Galatasaray'ın gündemindeydi. Ancak Norveçli futbolcu Napoli'yle anlaştı.

Geçen sezon devre arasında sürpriz bir şekilde Barcelona'ya imza atan 39 yaşındaki sağ bek, Meksika'nın UNAM Pumas takımına transfer oldu.

Jesse Lingard'ı Nottingham Forest kaptı... Manchester United'dan ayrılan 28 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu, Premier League'in yeni takımına bedavaya geldi.

Rangers'ın kaptanı James Tavernier'in sözleşmesi 2026'ta kadar uzatıldı. Yıldız isim geçen sezonki UEFA Avrupa Ligi finalinde büyük katkı sağlamıştı.

Premier League'den düşen Burnley'nin kaptanı Ben Mee, Bretnford'a imza attı. Burnley'in bir diğer stoperi James Tarkowski'yi de Everton kapmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...