Galatasaray haberleri... Yıldız futbolcuyla yolları ayırma kararı! Okan Buruk seçimini yaptı

Düzenleyen:
Galatasaray haberleri... Yıldız futbolcuyla yolları ayırma kararı! Okan Buruk seçimini yaptı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da yabancı sayısını fazla olması ve Yusuf Demir'in de yerli statüsünde oynayamaması nedeniyle birkaç isimle devre arasında yollar ayrılacak. Teknik direktör Okan Buruk'un gözden çıkardığı ilk isim Patrick Van Aanholt oldu. Tecrübeli bekle sözleşme fesih detayları hakkında görüşmeler başlıyor.

İlk 7 haftanın tamamında oynayan Patrick Van Aanholt son Konyaspor maçında kredisini tüketti. Van Aanholt'u kalıcı olarak kulübeye çekme kararı alan Okan Buruk, sol bekte Fransız sağ bek Leo Dubois ile devam edecek.

Geçen yaz Crystal Palace kariyerine son veren ve Fatih Terim'in isteğiyle Galatasaray'a 3 yıllık imza atan Hollandalı sol bekin kontratından çıkmanın yolları aranıyor.

Sarı-kırmızılı yönetim de ocak ayında Hollandalı futbolcuyla yollarını ayırmaya çalışacak. Ancak Van Aanholt'un ortaya çıkan mali şartları kulüp içindeki herkesi şaşırttı.

YILLIK MALİYETİ 4 MİLYON EURO!

Geçen sezon bonservisi elinde olarak Galatasaray'a gelen 32 yaşındaki oyuncuya eski ikinci başkan Abdurrahim Albayrak yıllık 1.5 milyon Euro bütçe ayırmıştı...

Burak Elmas başkanlığındaki yönetim ise 1990 doğumlu Hollandalı sol beke dünyaları verdi!

KAP'a "1.9 milyon Euro garanti ücret alacak" bilgisi yazılsa da 35 maçı geçtiği için 400 bin Euro bonus ödendi.

Ayrıca 19 galibiyetin karşılığı olarak 190 bin Euro prim verildi. 2.5 milyon Euro'yu cebine koyan Van Aanholt'un vergiyle birlikte sarı-kırmızılı kulübe yıllık maliyeti 4 milyon Euro'yu geçti.

Galatasaray haberleri... Yıldız futbolcuyla yolları ayırma kararı! Okan Buruk seçimini yaptı

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...