İsmail Kartal'a veda... Fenerbahçe mali kongresinde duygusal anlar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İsmail Kartal'a veda... Fenerbahçe mali kongresinde duygusal anlar

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’a 2021 yılı Mali Olağan Genel Kurulu’nda veda edildi. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un konuşması sonrası göz yaşlarını tutamayan Kartal'ın ailesi de yanındaydı. Sarı-Lacivertli kulüp Kartal için bir de video hazırladı. Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan İsmail Kartal veda videosu binlerce etkileşim aldı.Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’a 2021 yılı Mali Olağan Genel Kurulu’nda veda edildi. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un konuşması sonrası göz yaşlarını tutamayan Kartal'ın ailesi de yanındaydı. Sarı-Lacivertli kulüp Kartal için bir de video hazırladı. Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan İsmail Kartal veda videosu binlerce etkileşim aldı.

Fenerbahçe Mali Genel Kurulu’nda bir konuşma yapan Teknik Direktör İsmail Kartal, şunları söylediÇ:

“Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Divan başkanımız, başkanımıza yöneticilerime genel kurul üyelerimize camiama ve büyük Fenerbahçe taraftarına herkese merhaba diyorum. Ben hayatım boyunca Fenerbahçe’yi ailece izler, gerçekten çok seven bir aileyiz. Ben Fenerbahçeli İsmail Kartal olduysam bu arma sayesinde oldum. Fenerbahçe’nin armasının anlamı bence göründüğünden yazılandan çok daha büyüktür. Bunu okudukça Samandıra’da boş zamanlarımızda bu armanın renklerini tartışmasını yaptığımızda dünyada eşinin benzerinin olmadığı bir arma olduğunu gördük. Göreve geldiğim ilk gün oyuncularımla bir toplantı yaptım. Çok açık ve net. Ben duygularımı karşımdaki insana içten net bir şekilde aktarabilen bir insanım."

İsmail Kartal'a veda... Fenerbahçe mali kongresinde duygusal anlar

BAŞARACAĞIM DEDİ BAŞARDI

"Hayatım boyunca rol yapmadım yapamam. Onlara dedim ki ‘bizim bir borcumuz var’. Hepsi şaşırdı. ‘Bu borcu ödeyeceğiz’ dedim. Ben bunun için buraya geldim dedim. Durdular ve dediler ki ‘bu borç ne, kime borcumuz var.’ Taraftarı ve camiayı gösterdim. Öyle bir gün gelecek ki buraya 50 bin kişi gelecek bu gelen 50 bin kişi işte benim takımım, futbolcum bu, işte biz bu futbolu görmek istiyoruz. Ben buraya bunun için geldim, başaracağız dedim. ‘Gece gündüz çalışıp birbirimize saygılı olacağız, biz borcumuzu ödeyeceğiz’ dedim. ‘Her maça 50 bin kişi gelen ortaya koyduğunuz performansı taraftara yaşatarak sizler sunacaksınız. Bunu yaptığımız zaman ikinci yarının şampiyon takım olacağız, oynadığınız futboldan keyif alacaksınız’ dedim. Çok karakterli oyuncularımız var. Hep beraber çok çalıştık, el ele verdik bugünlere geldik. Taraftarla yönetime camiamızla bütünleştik. Herkes Fenerbahçe’nin oynadığı futbolu takdir etti. Geldiğimiz nokta itibarıyla kendime yakışır şekilde kapattık."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...