ÖZET Wolverhampton - Manchester City (2-1 Maç Sonucu) Premier League'de haftanın sürprizi Wolves'tan

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
ÖZET Wolverhampton - Manchester City (2-1 Maç Sonucu) Premier League'de haftanın sürprizi Wolves'tan

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Premier Lig maç özetleri... Premier League'de sezona 6'da 6'yla başlayan Manchester City, Wolverhampton deplasmanında yenilgiyle tanıştı. Molineux Stadium 13'te Ruben Dias'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Wolves 58'de Julian Alvarez'den golü yemesine rağmen 66'da Koreli forveti Hwang Hee-Chan'ın attığı golle yeniden öne geçmeyi ve maçı kazanmayı başardı.

Premier League'in 7. haftasında lider Manchester City'yi ağırlayan Wolverhampton Wanderers güçlü rakibini 2-1 mağlup ederek sezonun ilk yenilgisini tattırdı.

WOLVERHAMPTON - MANCHESTER CITY (2-1) ÖZET İZLE

https://twitter.com/Wolves/status/1708148901537026478   

Wolverhampton'a 2-1 mağlup olan Manchester City'nin ligde 6'da 6 galibiyet serisi sona erdi. Son 3 sezonun şampiyonu Manchester City, deplasmanda, futbolcusu Ruben Dias'ın 13. dakikada kendi kalesine attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 geride kapattı.

Manchester City, maçın 58. dakikasında Julian Alvarez'ın golü ile beraberliği yakalarken Wolverhampton, 66. dakikada Hee-chan Hwang'ın golüyle 2-1 öne geçti ve maç da bu skorla sona erdi.

ARSENAL 4 GOLLE KAZANDI

Premier Lig lideri Manchester City, 18 puanda kalırken maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Wolverhampton ise puanını 7'ye çıkardı.

Günün diğer maçlarında ise Arsenal, deplasmanda Bournemouth'u 4-0 mağlup ederken Aston Villa ise konuk ettiği Brighton'ı 6-1 yendi.

https://twitter.com/Arsenal/status/1708149765081309589

ÖZET Wolverhampton - Manchester City (2-1 Maç Sonucu) Premier League'de haftanın sürprizi Wolves'tan

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...