Romain Saiss Beşiktaş'ta... Kartal aradığı stoperi Premier League'de buldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Romain Saiss Beşiktaş'ta... Kartal aradığı stoperi Premier League'de buldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş, Wolverhampton'dan ayrılan Faslı stoper Romain Saiss'le her konuda anlaştı. Bonservisi elinde olan 1.88 boyunda ve 32 yaşındaki Saiss, 27 Haziran'daki kapma yetişecek. Domagoj Vida'yla yolları ayıran Siyah-Beyazlılar aynı kalitede bir stoperi bedavaya buldu.

Beşiktaş, Romain Saiss'le büyük ölçüde anlaştı. Oyuncu kulübüne veda etmiş durumda. Mevcut planlamada 27 hazirandaki kampa yetiştirilecek

Premier League'i takip eden futbolseverlerin yakından tanıdığı 32 yaşındaki Faslı savunma oyuncusu son 6 sezondur Wolverhampton forması giyiyor. Premier League'de geçen sezon 31 maça çıkan 1.88'lik stoper Beşiktaş'ın bu yaz Gedson'dan sonra 2. transferi olacak.

Romain Saiss hem stoper hem ön libero oynuyor. 181 maç ön libero, 4 maç da sol bek oynadı. Çok yönlü bir futbolcu olması ve sol ayaklı olması teknik direktör Valerien Ismael'i etkiledi. Bonservisi elinde. Beşiktaş'ın 1 numaralı hedefi konumundaydı ve imzalar atılmak üzere.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...