Serdar Dursun formayı unuttu

- Güncelleme:
Serdar Dursun formayı unuttu

SPOR Haberleri

İsmail Kartal döneminin en golcü ismi olan millî futbolcu, Jesus’un gelişiyle sakat olan King ve Pedro’ya rağmen kulübeye çakıldı. Serdar devre arasında ayrılacak

Fenerbahçe’nin en çok tartışılan isimlerinden biri Serdar Dursun oldu. Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal döneminde takımı sırtlayan ve geriden gelip ligin ikinci bitirilmesinde başrolü oynayan isimlerden biri olan Serdar Dursun, Jorge Jesus döneminde âdeta kontak kapattı. Geçen sezon 37 maçta forma giyip 15 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Serdar Dursun, eski başkan Aziz Yıldırım’ın “Ali Koç, sana Darmstadt’tan Serdar’ı almak yakışmaz” sözlerini çürütmüştü. 

KÖLN ONU İSTİYOR

Ancak her şey bu sezon takımdaki değişimle birlikte başladı. İlk haftalarda süre alsa da sonradan kulübeye mahkûm kalan hatta çoğu zaman kadroya da giremeyen Serdar Dursun, Jorge Jesus döneminde 12 maçta süre bulurken, iki gol kaydedebildi. Üstelik Joshua King ve Joao Pedro’nun yokluğuna rağmen kendini gösteremeyen Serdar Dursun’un devre arasında Almanya’ya döneceği öğrenildi. Daha önce adı Stuttgart ile anılan Serdar’la Köln’ün de ilgilendiği ifade edildi. 

MİNİKLER TURNUVASI VAR

Fenerbahçe Futbol Akademisinin bu sezon başlattığı ‘Her ay bir turnuva’ projesinin üçüncü ayağı olan Uluslararası U11 Can Bartu Turnuvası, dünyaca ünlü kulüpler Atletico Madrid, Inter, Juventus ve Villarreal’in katılımıyla bugün Dereağzı’nda başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...