Sevilla Marcao'yu, Juventus Pogba'yı açıkladı... Avrupa'da transfer sezonu hareketli geçiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Sevilla Marcao'yu, Juventus Pogba'yı açıkladı... Avrupa'da transfer sezonu hareketli geçiyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

La Liga ekiplerinden Sevilla, Galatasaray'dan 12 milyon euro bonservis ödeyerek transfer ettiği Marcao'yu açıkladı. 26 yaşındaki stoperin transferi bonuslarla birlikte 15'i bulabilir. Diego Carlos'u 30'a Aston Villa'ya satan Sevilla bu futbolcunun yerini bir başka Brezilyalı'yla doldurmuş oldu. Marcao Galatasaray'a 4 milyon euroya transfer edilmişti.

Leeds United'ın Brezilyalı yıldızı Raphinha, Barcelona'ya transferi için "yakın" ifadesini kullandı. 48 saat içinde bitmesi beklenen transferde 72 milyon euro + bonuslar ödenecek.

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Cristiano Ronaldo'nun durumu için şunları söyledi: "Ronaldo satılık değil. Sezon planlarımız içinde yer alıyor. Kişisel bazı sorunlar var o kadar"

Juventus 6 yıl önce 100 milyon euroya sattığı Paul Pogba'yı bu yaz bedavaya geri getirdi. Fransız yıldız 8 milyon euro yıllık ücret alacak.

Galli sağ bek Neco Williams, Nottingham Forest'la anlaştı. Premier League'in yeni takımı, 21 yaşındaki futbolcu için Liverpool'a 20 milyon euro bonservis ödedi. Neco Williams geçen sezonu Fulham'da kiralık getirmişti.

Hull City'nin 21 yaşındaki milli yıldızı Keane Lewis Potter  23 milyon bonservisle Brentford'a satılmak üzere.. Acun Ilıcalı'nın başına talih kuşu kondu.

Ousmane Dembélé kararını verdi, Barcelona'da kalıyor. Fransız yıldız takımda kalmak için istediği rakamdan daha düşük bir rakama ikna edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...