Avrupa’ya ilk adım Almanya’dan

Avrupa’ya ilk adım Almanya’dan

T-Otomobil Haberleri

‘Bir otomobilden fazlası’ mottosuyla kendi mobilite ekosistemini kuran TOGG, küresel rekabetteki yerini Avrupa’daki faaliyetleriyle güçlendiriyor.

Bu kapsamda önemli bir adım atan TOGG, Almanya’nın 12 inovasyon merkezinden biri olan Stuttgart’taki de:hub’da tamamına sahip olduğu, TOGG Europe GmbH adıyla şirket kurmak için başvurusunu yaptı. Stuttgart’taki merkez, TOGG’un dünyada ticari marka olarak tescillediği kullanıcı odaklı, akıllı, empatik, bağlantılı, otonom, paylaşımlı ve elektrikli mobilite kavramlarını temsil eden use-case mobility™ kavramının uygulama alanlarından biri olacak. TOGG Europe GmbH’ın en temel faaliyetlerinden başlıca olanı ise kullanıcı araştırmaları olacak. TOGG Europe, aynı zamanda nesnelerin interneti, büyük veri, dijital işgücü ve yapay zekâ konularındaki çalışmalar için de önemli bir üs olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...