Otomotiv devleri bir araya geliyor

Otomotiv devleri bir araya geliyor

T-Otomobil Haberleri

Türkiye otomotiv sektörünün ihracattaki tek koordinatör birliği konumundaki Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB), Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) iş birliğiyle Rusya ve Türkiye’nin önemli firmalarını bir araya getiriyor.

Bugün webinar programı ile başlayacak olan etkinliğe OİB Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik ev sahipliği yapacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Çelik; pandemi döneminde sırasıyla Meksika, İngiltere, Almanya, Vietnam-Tayland ve son olarak Güney Afrika’ya otomotiv dijital sektörel ticaret heyeti düzenlediklerini hatırlatarak “Alternatif pazarlara ihracatı artırmak için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Rusya, otomotivde en önemli dış ticaret ortaklarımızdan ve hedeflediğimiz pazarlardan biri. Programın Rusya'ya yıllık 468 milyon dolar olan otomotiv ihracatını artırmamıza katkı sunmasını hedefliyoruz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...