Citroen CEO'su Koskas: Türkiye bizim için ikinci ülke

- Güncelleme:
Citroen CEO'su Koskas: Türkiye bizim için ikinci ülke

T-Otomobil Haberleri

Ülkemizde yakaladıkları başarılı satış grafiğinin ardından Türkiye ziyareti gerçekleştiren Citroën CEO’su Thierry Koskas otomotiv basını ile buluştu.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ - 15 sene önce Türkiye’ye geldiğini ve yaşanan değişimi etkileyici bulduğunu ifade eden Citroen CEO'su Thierry Koskas “Bu benim üçüncü Türkiye ziyaretim. Bütün değişimi ve hızını görebiliyorum. Kaydedilen ilerleme son derece etkileyici. Citroën markamızın Türkiye’de çok iyi algılandığını düşünüyorum ve Türkiye şuan bizim için en büyük ikinci ülke oldu. Yani anavatanımız Fransa’dan sonra Türkiye’den büyük başka hiçbir pazar yok” ifadelerini kullandı. Koskas bulunabilirlik sorununa değinerek “Pek çok markada aynı şorun var, üretim rakamları istediğimiz düzeyde değil. Mesela C4 X yeni modelimiz ve arz ettiğimizden çok daha fazla talep alıyoruz” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...