YotaPhone 2 Amerika'da satışa çıkacak! İşte fiyatı ve özellikleri

YotaPhone 2 Amerika'da satışa çıkacak! İşte fiyatı ve özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri

Rus teknoloji şirketi Yota Devices'in ürettiği YotaPhone 2 Amerika pazarına girmeye hazırlanıyor.

2014'ün son aylarında ilk olarak Rusya'da satışa çıkarılan YotaPhone 2 Avrupa'nın belli bölgelerinde satışa çıktı. YotaPhone 2 şimdi de Apple'ın anavatanı Amerika piyasasına girmeye hazırlanıyor.


AMERİKA SATIŞ TARİHİ
Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre çift ekranlı YotaPhone 2'nin, 2015'in ikinci çeyreğinde Amerika'da satışa çıkacağı öğrenildi.


YOTAPHONE 2 AMERİKA FİYATI
Avrupa piyasasında 600 dolar civarında satılan YotaPhone 2'nin Amerika fiyatı ise henüz belli olmadı. Ancak YotaPhone 2'nin Amerika'da fiyatının biraz daha düşük olacağı belirtiliyor.


İPHONE 6 - YOTAPHONE 2 SAVAŞI
YotaPhone 2'nin Apple'ın anavatanı Amerika'da iPhone'larla rekabete girebilmesi için fiyatlarını 400 dolara kadar çekmesi bekleniyor. Apple'ın satış rekorlarına imza atan ürünü iPhone 6 Amerika'da 649 dolar civarında satılıyor. YotaPhone 2'nin Amerika'da piyasaya girmesiyle piyasada rekabetin iyice kızışması bekleniyor.


TEKNİK ÖZELLİKLER
YotaPhone 2'nin teknik özellikleri arasında Android 4.4.3 işletim sistemi, 2,2 GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon işlemci, 2 GB RAM, 32 GB dahili depolama kapasitesi, kablosuz şarj desteği, 2.500 mAh batarya, Bluetooth 4.0 ve NFC öne çıkıyor. Cihazda 2 megapiksel ön ve 8 megapiksel arka kamera bulunuyor.
YotaPhone 2 Amerika'da satışa çıkacak! İşte fiyatı ve özellikleri

5 GÜNE KADAR PİL KULLANIMI
Cihazın ön yüzündeki standart ekranı 5 inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlük sunuyor. Ekranı çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı Gorilla Glass 3 kaplı. Arkasındaki e-ink ekran 4,7 inç büyüklüğünde; çözünürlük değeri ise 960×540 piksel. Arka yüzdeki ekranı kullanıcılara 5 güne kadar pil kullanım süresi sunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...