İhlas Ev Aletleri Çin Canton Fuarı'nda ürünlerini sergiledi

İhlas Ev Aletleri Çin Canton Fuarı'nda ürünlerini sergiledi

TEKNOLOJİ Haberleri

İhlas Ev Aletleri, dünyanın en büyük sanayi fuarlarından biri olan Çin Canton Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı.

15–19 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenen fuarda, geçtiğimiz ay Berlin'de düzenlenen IFA'da görücüye çıkan İhlas Ev Aletleri'nin yeni ürünü Aura Cebilon Unique Reverse Osmosis Su Arıtma Cihazı büyük ilgi gördü. 2014 Design Turkey ödülünün de sahibi olan yeni su arıtma cihazına karşı gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber, fuarın, katılımcı ve ziyaretçi profili açısından sektörün en iyi ve en güçlü fuarlarından olduğunu söyledi. Kamber, “Dünyanın bir ucundan diğer ucuna, dünya çapında büyük ölçekli firmalara yeni ürünlerimizi tanıtmaya devam edeceğiz. Bu sebeple özellikle büyük uluslararası fuarlara katılmayı önemsiyoruz. Bu sene IFA'dan sonra Canton Fuarı'na da bu amaçla katıldık. Kasım ayında da su arıtma teknolojileri ihtisas fuarı olan Amsterdam Aquatech Fuarı'nda yerimizi alarak, geliştirdiğimiz cihazların farklı kıta ve ülkelerde ihracatını artırmayı hedefliyoruz” dedi.
48 uluslararası ticaret organizasyonunun ortaklığı ile gerçekleştirilen fuarda, 23.599'u uluslararası olmak üzere 57.136 firma ürünlerini sergilerken, dünyanın dört bir yanından 200.612 kişi de ziyaretçi olarak bu ürünleri inceleme imkânına sahip oldu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...