Uzaktan eğitimle 10 bin çocuğa kodlama dersi

Uzaktan eğitimle 10 bin  çocuğa kodlama dersi

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye Vodafone Vakfı, Habitat Derneği iş birliğiyle yürüttüğü ve bugüne kadar 60 ilde 43 binin üzerinde çocuğa ulaşan Yarını Kodlayanlar projesini online ortama taşıdı.

ÖMER TEMÜR

Buna göre, 7-14 yaş arası çocuklar dijital platformlar üzerinden açılacak sınıflar aracılığıyla kodlama öğrenebilecek. Yarını Kodlayanlar Online Eğitimleri ile yaz sonuna kadar 10 bin çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini belirten Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı Hasan Süel  “Uzaktan eğitim uygulamalarına Yarını Kodlayanlar Online Eğitimlerimiz ile destek veriyoruz. Bugüne kadar sınıf ortamında sürdürdüğümüz Yarını Kodlayanlar eğitimlerimizi online ortama taşıyoruz. Türkiye Vodafone Vakfı olarak, bu dönemde de çözümün parçası olmaya ve teknolojiyi insan hayatını iyileştirmek için kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...