Elon Musk tacizle suçlanıyor: 'Alçak oyun' diyerek hedef gösterdi

Düzenleyen: / Kaynak: Business Insider
Elon Musk tacizle suçlanıyor: 'Alçak oyun' diyerek hedef gösterdi

TEKNOLOJİ Haberleri  / Business Insider

Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO'su Elon Musk, Twitter anlaşması devam ederken taciz haberiyle gündeme geldi. Yeni bir iddiaya göre, milyarder isim 2016 yılındaki özel bir uçuş sırasında uçuş görevlisini taciz etti. Musk, iddiaları reddetti.

Business Insider'ın haberine göre, milyarder Elon Musk, 2016 yılında özel bir jette bir uçuş görevlisine cinsel tacizde bulundu. Insider söz konusu haberde taciz iddiasını uçuş görevlisinin yakın bir arkadaşının sözlerine dayandırdı. Çünkü uçuş görevlisi haber kaynağına konuşmayı reddetti.

Musk'ın uçuş görevlisine masaj yapması için teklifte bulunduğu iddia edildi. Ayrıca fiziki olarak da dokunduğu ileri sürülüyor. Habere göre, tacize uğrayan kişi Musk'ı şirketi SpaceX'in insan kaynaklarına şikayet etti ancak şirket, tacize uğrayan kişinin susması için 250 bin dolar ödedi.

ELON MUSK REDDETTİ 

Çıkmaza giren Twitter anlaşması ile gündemdeki yerini koruyan Elon Musk, geçtiğimiz günlerde artık Cumhuriyetçilere oy vereceğini açıklamıştı. Taciz iddiasının ortaya çıkması üzerine Musk, Twitter'da yaptığı paylaşımda iddiayı "tamamen gerçek dışı" diyerek reddetti. 

Elon Musk, "Bana yönelik saldırılara siyasi bir mercekten bakılmalı, bu onların standart (alçak) oyunu. Ancak hiçbir şey beni iyi bir gelecek ve özgür konuşma hakkınız için savaşmaktan alıkoyamaz." dedi. Musk ayrıca, bahsi geçen iddiaların Twitter'ı satın almasına yönelik müdahale olarak gördüğünü belirtti. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Business Insider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...