Cepte akıllı furya: Yeni modeller tüketiciyle buluşuyor

- Güncelleme:
Cepte akıllı furya: Yeni modeller tüketiciyle buluşuyor

Teknoloji Haberleri

Yazın gelmesiyle birlikte cep telefonu piyasası da hareketlendi. Teknoloji devi firmaların yeni model akıllı telefonları tüketiciyle buluşuyor.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - Teknoloji devleri tek tek yeni modellerini duyurmaya başladı. Huawei yeni amiral gemisi ile tüketicinin karşısına çıkarken, Londra merkezli global teknoloji markası Nothing Türkiye’ye giriş yaptı. 

INFINIX NOTE 30 SATIŞA ÇIKIYOR

Global mobil teknoloji markası Infinix  yeni akıllı telefon modeli Infinix NOTE 30’u tüketiciyle buluşturuyor. Önümüzdeki hafta satışa çıkması beklenen telefon ‘All round fast charge’ teknolojisi sayesinde pek çok farklı şarj ve batarya teknolojisini bir araya getiriyor. Cihazın 5.000 mAh büyüklüğündeki batarya etrafında şekillenen teknolojilerden birisi de ters şarj özelliği sayesinde başka telefon veya cihazları şarj edebilme özelliği. 30 dakikada yüzde 75 şarja ulaşan telefon, sadece 5 dakikalık şarj ile 5,5 saat konuşma süresi sunuyor. JBL kalitesi ile yüksek çözünürlüklü çift hoparlöre de sahip olan cihaz Yıldızlararası Mavi ve Gün Batımı Altını renk seçenekleri ile geliyor. 

Cepte akıllı furya: Yeni modeller tüketiciyle buluşuyor

NOTHİNG PHONE (1) TÜRKİYE PAZARINDA

Londra merkezli global teknoloji markası Nothing akıllı telefon modeli Nothing Phone (1) ile Türkiye pazarına girdi. Nothing Phone (1) Evofone’un resmî distribütörlüğü ile Vodafone’da 14.999 TL fiyattan satışa sunuluyor. 

Cepte akıllı furya: Yeni modeller tüketiciyle buluşuyor

Telefon, şeffaf tasarımı ve özel aydınlatma/bildirim sistemi Glyph ile dikkat çekiyor. Glyph; bildirim, zil tonu ve şarj metresi gibi fonksiyonlarla özelleştirilebiliyor. Cihaz 2.400x1.080 çözünürlüğe sahip 120 Hz 10-bit OLED ekran ve biyometrik giriş için ekran altı optik parmak izi sensörü ile geliyor. Qualcomm Snapdragon 778 G+ işlemcisine sahip olan Nothing Phone (1), 8/12 GB RAM ve 128/256 GB UFS 3.1 depolama seçenekleri sunuyor. Android 12 tabanlı Nothing OS işletim sistemini kullanan cihaz, ana kamerasında 50MP Sony IMX 766 sensörünü, geniş açılı kamerasında ise 50 MP Samsung ISOCELL JN1 sensörünü barındırıyor. 4.500 mAh bataryaya sahip Nothing Phone (1), siyah ve beyaz renklerde sunuluyor.

FOTOĞRAFTA BİR NUMARA: HUAWEİ P60 PRO

Çinli teknoloji firması Huawei, yeni fotoğraf odaklı akıllı telefon modeli P60 Pro’yu tanıttı. DXOMARK sıralama tarihinde en yüksek puana sahip telefon olma özelliğini taşıyan Huawei P60 Pro’nun 6,67 inç boyutunda, 2.700x1.220 çözünürlükte, 450 PPI, 120 Hz, P3 renk gamı destekli 1,07 milyar renk, LTPO ekranı 1 ve 120 Hz arası dinamik tazeleme hızına sahip. Çoklu Lens Gruplu Ultra Aydınlatmalı Telefoto Kamera ile gelen telefon HUAWEI X TRUE Display ekran ile hem ortama hem de telefon içeriğine göre farklı aydınlatmayı akıllı bir şekilde optimize ediyor. Cihazda ayrıca 48 MP ana kamera, 100x zoom yapabilen 48 MP telefoto kamera ve 13 MP ultra geniş açılı kamera bulunuyor.

Cepte akıllı furya: Yeni modeller tüketiciyle buluşuyor

4.815 mAh pil kapasitesine sahip P60 Pro’yu 88W SuperCharge ve 50 W kablosuz SuperCharge destekliyor. Bu sayede P60 Pro, 10 dakika şarj ile sıfırdan yüzde 50 pil doluluğuna çıkabiliyor. Kutu içerisinden çıkan 88 watt’lık şarj adaptöründe hem USB Type-A hem de Type-C çıkışı bulunuyor.

Huawei P60 Pro Rokoko inci ve siyah versiyonları 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip, 39 bin 999 TL Huawei Online Mağaza üzerinden ön satışa sunuluyor. Huawei akıllı telefonun yanında 2 bin 999 TL değerindeki FreeBuds 5 hediye ediliyor. Lansmana özel 500 TL sepet indirimi uygulanan modelde ayrıca 1.000 TL’lik daha indirim kuponu tanımlandı. Huawei Online Mağaza üzerinden kullanılabilecek indirim kodu AP60PRO1000 HW olarak belirlendi.

ASUS'TAN EL BİLGİSAYARI

ASUS ROG Ally Türkiye’de ön siparişe açıldı. Elde taşınabilir oyun makinesi olarak tasarlanan yeni Windows 11 oyun el bilgisayarı ROG Ally, 13 Haziran tarihine kadar 25.999 TL ön sipariş fiyatıyla Vatan Bilgisayar’ın internet sitesinde satışa sunulacak.

Cepte akıllı furya: Yeni modeller tüketiciyle buluşuyor

Bununla birlikte ROG Ally’ı ön sipariş verenler, 4.956 TL’lik ROG Cetra True Wireless Kulaklığa 2.075 TL’ye sahip olacak. Sadece 608 gr ağırlığa sahip ROG Ally, Steam, Epic, Xbox Game Pass ve diğer bütün Windows oyunlarını destekliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...