Samsun'da ByLock operasyonu 15 gözaltı var

Editör:
Samsun'da ByLock operasyonu 15 gözaltı var
GÜNDEM Haberleri

Samsun'da Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı FETÖ/PDY operasyonunda 'ByLock' kullandıkları iddia edilen 15 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah kent merkezinde FETÖ/PDY operasyonu gerçekleştirdi. 'ByLock' kullandıkları iddia edilen özel sektör çalışanı 15 kişi, eş zamanlı operasyonda gözaltına alındı. Polis, şüphelilerin evlerinde yaptığı aramada bulduğu dijital verilere el koydu. Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...