Nintendo Switch için beklenen güncelleme geldi!

Düzenleyen: / Kaynak: VGC
- Güncelleme:
Nintendo Switch için beklenen güncelleme geldi!

TEKNOLOJİ Haberleri  / VGC

Nintendo Switch el konsolu için beklenen güncelleme yayınlandı. Switch'in 17.0.0. güncellemesi resmen çıktı.

Japon teknoloji devi Nintendo'nun popüler el konsolu Nintendo Switch yeni bir güncelleme aldı. Switch'e gelen 17.0.0 güncellemesi ile birlikte şirket, ne yazık ki kullanıcılara büyük değişiklikler sunmuyor. Ancak resmi olarak güncellemenin yalnızca konsolun genel kararlılığını iyileştirmeyi amaçladığı vurgulanıyor.

GÜNCELLEMENİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Ancak ortaya çıkan bilgilere göre güncelleme, pek çok hayranın hayal edebileceğinden çok daha büyük unsurlara ev sahipliği yapıyor. @OatmealDome adlı bir X (eski adıyla Twitter) kullanıcısı, tüm işletim sisteminin daha yeni bir SDK kullanılarak yeniden oluşturulması sayesinde tüm platform bileşenleri güncellendi.

Aynı zamanda Nintendo'nun yeni güncelleme ile birlikte Switch'te yasaklanan kelimelerin listesini yeniden değiştirdiği ortaya çıktı. Paylaşılan bilgilere göre "thot" ve "reeee" gibi terimler tüm dillerde engellendi. Ancak firma Japonca konuşan kullanıcılara özel bir önem göstererek listenin önemli bir çoğunluğunu kendi dilindeki terimlerle doldurdu. Pek çok argo ifade yasaklandı.

Nintendo Switch için beklenen güncelleme geldi!

2025'E KADAR DESTEK VERİLECEK

Yeni güncelleme herhangi bir yeni özellik getirmese de gelecekteki güncellemelerde bunun gerçekleşeceğine dair hala bir miktar umut bulunuyor. Nintendo Switch el konsolu mağazalara geldiğinden beri çevrimiçi sistemlerinde birçok iyileştirme ve Bluetooth kulaklıklarla yerel uyumluluk kazandı.

Japon üretici halihazırda cihazın halefi üzerinde çalışıyor olabilir. Fakat şirket cihazı en azından 2025 yılına kadar destekleyeceğini resmi olarak doğruladı. Toplamda halihazırda 129,95 milyondan fazla hibrit donanım sattı ve bu miktarı ilerleyen aylarda daha da artırmayı planlıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: VGC
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...