Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Polanya'da

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Polanya'da

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Polonya'ya giderek temaslarda bulundu. Çavuşoğlu, Polonya Müslümanları Dini İdaresi Başkanı Tomasz Miskiewicz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, meslektaşı Polonya Dışişleri Bakanı Zbigniew Rau’nun daveti üzerine temaslarda bulunmak üzere Polonya'nın başkenti Varşova'ya geldi. Resmi ziyaret gerçekleştirmek üzere başkente gelen Bakan Çavuşoğlu, Tatar toplumunu temsil eden  Polonya Müslümanları Dini İdaresi Başkanı Tomasz Miskiewicz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek temaslarda bulundu.

ÇAVUŞOĞLU POLONYA'DA YAŞAYAN SOYDAŞLARLA BİR ARAYA GELECEK

Bakan Çavuşoğlu Polonya'ya yaptığı 2 günlük ziyaret kapsamında bulunacağı temaslar iki ülke arasındaki ilişkileri tüm boyutuyla ele alarak başta Avrupa Birliği(AB) olmak üzere uluslararası konularda fikir alışverişinde bulunacağı  bekleniyor. Bakan Çavuşoğlu, resmi ziyareti kapsamında Polonya Cumhurbaşkanı ve Polonya Meclisi (Sejm) Başkanı tarafından kabul edilecek. Çavuşoğlu ayrıca Polonya’da yaşayan vatandaş ve soydaşlarla bir araya gelerek yarın düzenlenecek 7. Varşova Güvenlik Forumu’nda bir konuşma yapacak. 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...