Bakan Soylu duyurdu! Tekirdağ limanında 242 kilogram kokain yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan Soylu duyurdu! Tekirdağ limanında 242 kilogram kokain yakalandı

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Allah nazardan korusun. Başarılı bir uyuşturucu operasyonu daha! Emniyet ve Sahil Güvenlik; bir aydır takip ettiği ticari gemiye bugün Tekirdağ Limanı'nda operasyon düzenledi. 242 kilogram kokain yakalandı. Emniyet İstihbarat, Narkotik ve elbette Sahil Güvenlik birimlerimize tebrikler" diyerek önemli bir operasyonun sonuçlandırıldığını paylaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, operasyon hakkında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Başarılı bir uyuşturucu operasyonu daha. Emniyet ve Sahil Güvenlik; bir aydır takip ettiği ticari gemiye bugün Tekirdağ Limanı'nda operasyon düzenledi. 242 kg kokain yakaladı. Emniyet İstihbarat, Narkotik ve elbette Sahil Güvenlik birimlerimize alkış” ifadelerini kullandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı da konuyla ilgili bir bilgilendirmede bulundu.

Açıklamada, "Uyuşturucuyla mücadele faaliyetleri kapsamında, Marshall Adaları bayraklı Robusta isimli ticari gemi ile uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı istihbaratının elde edilmesi üzerine hareketleri takibe alınan bahse konu ticari gemiye Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından müştereken operasyon gerçekleştirilmiştir." denildi.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...