Teröristlerin özel tim korkusu

Teröristlerin özel tim korkusu

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ta teslim olan teröristten itiraf: "Gelenlerin sıradan asker mi, yoksa özel tim mi olduğunu yürüyüşünden anlıyoruz. Özel kuvvetlerse mağaradan başımızı bile çıkarmayız."

Subay ve astsubaylardan oluşan A timleri, özellikle terör örgütünün alan hakimiyeti iddiasında bulunduğu Şemdinli'de birçok teröristi etkisiz hale getirdi. Geçtiğimiz günlerde Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim olan bir teröristin ifadeleri, PKK'nın 'bordo bereliler' olarak anılan Özel Kuvvet timlerinden ne kadar korktuğunu anlatmaya yetiyor. Operasyonların başlamasıyla yaşanan panikten faydalanıp, üç arkadaşı ile birlikte terör örgütünden kaçan terörist; operasyon için dağa çıkan askerlerin sıradan er mi, yoksa özel tim mi olduğunu yürüyüşünden anladıklarını anlattı. İşte o ifadeden kısa bir bölüm: "Özel kuvvetin subayları ne kadar yorgun olsa, dimdik, sapasağlam yürür. Hepsi öndeki arkadaşının bastığı yere bastığından kaç kişi olduklarını anlayamayız. Onları görünce mağaradan çıkamıyoruz. Arazideysek hemen bir yere saklanıp, uzaklaşmalarını bekliyoruz..."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...