10'u bekliyorlar

- Güncelleme:
10'u bekliyorlar

FUTBOL Haberleri

Samba diyarı, sevinç çığlıklarıyla efsanenin eve dönmesi için sokaklara döküldü.

F.Bahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Alex, Türkiye'deki son günlerini yaşarken spor kamuoyu hâlâ şoku üzerinden atabilmiş değil. Sambacının vedasını kabullenmiş milyonlar gözleri yaşlı şekilde Alex'in ayrılacağı anı beklerken, yıldız oyuncunun ülkesinde bambaşka bir ortam hakim. Brezilya'da da gözyaşları var, ama sevinçten! Alex hayranı binlerce futbol sevdalısı sokaklarda efsanenin eve dönmesini bekliyor. Alex'in doğup büyüdüğü kentin takımı Coritiba sambacının yolunu gözlerken, F.Bahçe'den önce formasını giydiği kulüp olan Cruzeiro çok daha fazlasını yapıyor.


SAVAŞÇI GERİ DÖN
Cruzeiro taraftarları, Alex'in takıma geri dönmesi için kulüp yönetiminin sınırları zorlamasını beklerken, önceki gün de Alex için sokaklara döküldü. Sambacının yeniden Cruzeiro forması giymesi için bir yürüyüş düzenleyen yaklaşık 3 bin taraftar sokaklarda festival havası estirdi. Belo Horizante şehrinin ana caddelerinde yapılan yürüyüşte Alex fotoğrafları taşıyan taraftarlar, "Savaşçı geri dön" pankartı açtı ve son 7 maçını kazanamayan takımın Teknik Direktörü Celso Roth ile kulüp başkanı aleyhine sloganlar attı. Alex, twitter hesabından Cruzeiro taraftarlarına seslenerek, "Resimlerinizi gördüm ve çok heyecanlandım. Teşekkür ederim" mesajı yayınladı.


GERÇEĞİN PEŞİNDE
Twitter, SMS ve BBM yoluyla yazdıkları onu F.Bahçe'den kopardı ama Alex tarzını değiştirmedi. Sambacının son mesajı derin anlamlar içeriyordu. Alex, dünyaca ünlü komedyen Charlie Chaplin'in resmini ve sözünü paylaştı: Yalan ve aldatmacaya hiç katlanamam. Gerçek acıtabilir ama her zaman daha değerlidir!


KOCAMAN BİR MİNNET!
Alex de Souza dün resmi sitesinden bir veda mesajı yayınladı. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimine teşekkür eden Alex; Daum, Aragones ve Zico gibi teknik adamları överken Aykut Kocaman hakkında, "Anlayışının futbol anlayışımdan farklı olduğunu anladım. Bana bu gerçeği gösterdiği için kendisine minnettarım" ifadelerini kullandı. Sambacı bütün takım arkadaşlarına, kulüp çalışanlarına ve Türk futbol severlere de teşekkür etti.


KULÜP OTOBÜS KALDIRACAK
SUSUYORSAK SEBEBİ VAR
F.Bahçe Kulübü, Alex'in basın toplantısının ardından sürpriz bir açıklama yaptı ve sambacıya cevap verilmeyeceğini bildirdi. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada öncelikle Alex'e teşekkür edilirken, "Gerek Alex'in taraftarımızın gönlünde edindiği yeri koruyabilmesi, gerekse açıklamasında belirttiği jübile hayalini gerçekleştirebilmesi adına konuya dair açıklama yapmayacağımızı belirtiriz" denildi. Öte yandan yönetim cuma günü İstanbul'dan ayrılacak olan Alex'e jest yaparak; ona veda etmek isteyen taraftarları Sabiha Gökçen'e götürmek için otobüs kaldırma kararı aldırdı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...