Abdülhamid Han vefatının 95. yılında anılıyor

Abdülhamid Han vefatının 95. yılında anılıyor

GÜNDEM Haberleri

Tarihine Sahip Çıkanlar Topluluğu ve Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi, Sultan II. Abdülhamid Han'ın Çemberlitaş'taki kabri başında anma etkinliği düzenledi.



Sultan II. Abdülhamid, vefatının 95. yıl ında kabri başında anıldı.
nbsp; Tarihine Sahip Çıkanlar Topluluğu ve Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi, Sultan II. Abdülhamid Han'ın Çemberlitaş'taki kabri başında anma etkinliği düzenledi.
nbsp; Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan etkinliğe, II. Abdülhamid Han'ın üçüncü kuşak torunlarından Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu da katıldı .
nbsp; Anma etkinliği Sultanahmet'teki Kızlarağası Medresesi'nde yapılan "Sultan II. Abdülhamid Han ve Dış Politikası" konulu panelle sona erdi.
nbsp; Panelde, Fatih Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı Doç. Dr. Erdoğan Keskinkılıç, "II. Abdülhamid Dönemi Azınlık Okulları ve Misyonerlik Faaliyetleri", İstanbul Şehir Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Do ç. Dr. Abdülhamit Kırmızı da "Şahsiyet - Dış Politika İlişkisi: II. Abdülhamid ve Makedonya Sorunu" başlıklı birer konuşma yaptı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...