Patlamaya hazır olun

Patlamaya hazır olun

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor'la 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Tolunay Kafkas, Şenol Güneş gibi bir teknik adamdan görevi devralmanın kendisini üzdüğünü söyledi, taraftara mesaj gönderdi.

Trabzonspor, Teknik Direktör Şenol Güneş'in görevden ayrılmasının ardından anlaşmaya vardığı Tolunay Kafkas ile sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Sadri Şener'in de hazır bulunduğu imza töreninde, Kafkas ile 3,5 yıllık sözleşme yapıldı. İmza töreninde konuşma yapan Tolunay Kafkas, "Şenol Hoca'nın Trabzonspor'dan ayrılması camiamız ve futbolumuz adına büyük kayıptır. Şenol Hoca'nın Trabzonsporluluğu yanında bizim Trabzonsporluluğumuz konuşulmaz. Şenol Güneş gibi bir teknik adamdan bu koltuğu almak beni üzse de benim için çok önemli bir kişidir" diye konuştu.


YAPAMAZSAK HERKES GİDER
Nüfus cüzdanında yazmamasına rağmen Trabzonlu olduğunu söyleyen Kafkas, "Benim için burası bir aşk, bir kimlik, bir şiir, birçok duygunun birikimi. Bu sorumluluğu üstlenmek bugüne kadar elde ettiğim kazanımların en anlamlısı olacaktır. Bahane üretecek yapıda bir insan değilim. Bize bir şey üretelim diye para veriyorlar. Yapamazsak herkes gider. Taraftara önemli bir mesajım var; ateşle barut yan yana geldi. Patlamaya hazır olun. Formasını severek terlettiğim bu kulübe hizmet vereceğimden dolayı çok sevinçliyim" dedi. Kafkas, 1461 Trabzon için ise, "İyi giden bir seyi bozmanın doğru olmadığını düşünüyorum" diye konuştu. Kafkas'ın yardımcılıklarını Gökhan Geylani, Dursun Genç ve Muzaffer Blazer yapacak. nbsp; nbsp;


DUAYLA BAŞLADI
Trabzonspor, yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas yönetiminde ilk çalışmasını dün akşam yaptı. Kafkas idmana saha kenarında dua okuyarak çıktı. Daha sonra Kafkas ve yardımcı antrenörler Dursun Genç, Gökhan Geylani, Muzaffer Blazer ve Hamit Cihan basın mensuplarına birlikte poz verdi. Antrenmana Fildişi Milli Takımı'yla Afrika Kupası'nda mücadele veren Zokora ile Bamba katılmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...