Kartalkaya'da zamana karşı yarış

/ Kaynak: AA
Kartalkaya'da zamana karşı yarış

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hafta sonu tatili için İstanbul'dan Kartalkaya'ya gelen grup, kayak yaparken sis nedeniyle Ramazanbey Deresi mevkisinde kayboldu. Kartalkaya Jandarma Arama Kurtarma Timi, Kartalkaya Kayak Merkezi'nde kaybolan 13 tatilciye ulaşmak için çalışma başlattı. 13 tatilci, donmadan bir süre sonra bulundu.

hafta sonu tatili için İstanbul'dan Kartalkaya'ya gelen 13 kişilik grup, kayak yaparken sis nedeniyle Ramazanbey Deresi mevkisinde kayboldu. nbsp;Gruptakilerin ihbarı üzerine Kartalkaya Jandarma Arama Kurtarma Timi, kar motorlarıyla bölgeye hareket etti. nbsp;Jandarma ekipleri, 13 kişilik gruba, yaklaşık yarım saatlik çalışmanın sonucunda ulaştı. nbsp;Kar motorlarıyla bölgeye giden jandarma ekipleri, kurtardıkları Ece P, Can G, Zeynep S, İsmail N, Eser Y, Armağan A, Elcin P, Hande Ö, Umut Ö, Dilay K, Emre K, Ferid D. ve Hakan G'ye sıcak çay ve çikolata ikram edildi. nbsp;Jandarma ekipleri, 13 tatilciyi, bulundukları yerden alarak kaldıkları otelin kayak pistine bıraktı. nbsp;Bu arada, kayak merkezinde kar kalınlığı 1 metre 70 santimetreye ulaştı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...