Genelkurmay açıkladı, 737 kişi yakalandı!

/ Kaynak: AA
Genelkurmay açıkladı, 737 kişi yakalandı!

YAŞAM Haberleri  / AA

Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birliklerince yasa dışı yollarla sınırlardan geçmeye çalışan 737 kişinin yakalandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde önemli sınır olaylarına ilişkin bilgi verildi. Buna göre, dün yasa dışı yollarla yurda girmeye çalışırken Suriye sınırında 509 ve Irak sınırında 8 kişi yakalandı. Türkiye'den 12 kişi Suriye, 113 kişi Yunanistan ve 95 kişi Bulgaristan'a geçmeye teşebbüs ederken yakalandı.
Suriye sınırında bin 680 akvaryum su ısıtıcısı, 350 muhabbet kuşu, 297 gram uyuşturucu, 17 koli muhtelif akvaryum balığı, 2 büyükbaş hayvan ve bir cep telefonu ele geçirildi.
Ayrıca Jandarma Genel Komutanlığı unsurları Türkiye'de bulunmak için yasal gerekleri taşımayan 601, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de 228 kişi hakkında işlem yaptı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...