Denetimli serbestlikten çıktı, 3 kişiyi vurdu

/ Kaynak: CHA
Denetimli serbestlikten çıktı, 3 kişiyi vurdu

YAŞAM Haberleri  / CHA

Adana'da denetimli serbestlikten faydalanan bir kişi alacak-verecek meselesinden dolayı tartıştığı 3 kişiyi tabancayla ağır yaraladı.

Adana'da denetimli serbestlikten faydalanan bir kişi alacak-verecek meselesinden dolayı tartıştığı 3 kişiyi tabancayla ağır yaraladı. Şüpheli, olayın ardından polis merkezine teslim oldu. Olay, 22 Temmuz Pazar günü saat 00.10 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Akıncılar Mahallesi 3921 Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, 'Cin Ali' lakaplı 42 yaşındaki Ali Ç., alacak verecek sebebiyle kahvehane işletmecisi 30 yaşındaki Serkan Özcan'la tartıştı. Çoban, tartışmanın büyümesi üzerine tabancayla Özcan ile birlikte yanındaki 27 yaşındaki Ömer Faruk Yıldırım ve 32 yaşındaki Muhsin Akgül'ü yaraladı. Ağır yaralanan 3 kişi değişik hastanelerde tedavi altına alındı. Polis, kaçan saldırganı ararken olayın şüphelisi Ali Ç., Akıncılar Polis Merkezine teslim oldu. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edilen ve burada ifadesi alınan şüpheli suçlamaları kabul etmedi. Şüpheli bugün öğle saatlerinde adli mercilere sevk edildi. Bu arada, Ali Ç., daha önce Yavuzlar Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenleyen 3 özel harekat polisini yaralamıştı. Cezaevinde kalan Ali Ç., bir süre önce denetimli serbestlik uygulamasından faydalanıp cezaevinden çıkmıştı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...