Kırşehir'de feci kaza! Çalışırken bu hale geldiler...

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kırşehir'de feci kaza! Çalışırken bu hale geldiler...

YAŞAM Haberleri  / AA

Kırşehir'in Mucur ilçesinde tuz ocağında meydana gelen patlamada 1'i ağır olmak üzere 3 Afgan işçi yaralandı.

Kırşehir Mucur ilçesine bağlı Tepesidelik köyündeki özel bir şirkete ait tuz ocağında hazırlanan patlayıcı madde henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Patlamada ilk belirlemelere göre Afgan uyruklu 3 işçi yaralandı. Patlamada işçiler Cihan Cihat (33) ile Afganistan uyruklu Nurullah Sahel (23) ve Halim Jander yaralandı. Yaralılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Kırşehir'de feci kaza! Çalışırken bu hale geldiler...

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, AA muhabirine, işçilerin işveren tarafından temin edilen malzemelerle patlayıcı madde yapmaya çalıştıkları esnada patlamanın meydana geldiğini söyledi.

Akın, "Tepesidelik köyündeki tuz madeninde işçiler tuz çıkarmak amacıyla işveren tarafından temin edilen malzemelerle patlayıcı madde yapmaya çalıştıkları esnada patlama meydana geliyor. Patlamada 2'si Afganistan uyruklu olmak üzere 3 işçi yaralanıyor. İşletmenin patlatma ruhsatı bulunuyor" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...