Robin Hood olmak isterken hayatını mahvetti!

Düzenleyen:
Robin Hood olmak isterken hayatını mahvetti!

YAŞAM Haberleri

Robin Hood birçoklarına göre sadece bir çizgi film karakteri. Fakat gerçekler böyle değil. Aramızda Robin Hood ruhlu insanlar da var. Mesela İtalya'da yaşayan Gilberto Baschiera...

İtalya'nın Forni di Sopra bölgesinde yaşayan Gilberto Bey, bir bankada müdür olarak çalışıyordu. 2009 yılında hayatının kırılma noktasını yaşadı. Bir gün bir müşteri bankaya kredi başvurusunda bulundu. Ancak yeterli kriterleri karşılamadığı için başvurusu reddedildi.

Kendi kendine bir karar aldı

Bunun üzerine Gilberto Baschiera, adeta bir aydınlanma yaşayarak kendisiyle toplantı yaptı. Ve kendine dedi ki, "Ben bundan sonra maddi durumu kötü olan ve kredi alamayan müşterilere pek de dikkat çekmeyecek şekilde para transferi yapacağım." Dediğinin de arkasında durdu ve 9 yıl boyunca bu kararından dönmedi. Zenginden alıp fakire verdi

Hesapları 'şişkin' müşterilerden kredi alamayan müşterilerine para transferi yaptı. Hem de 9 yıl boyunca!.. Fakat en sonunda yakalandı. Hapis cezası aldı ancak daha sonra bu paraları şahsi hesabına transfer etmediği anlaşılınca 'yırttı' ve cezası ertelendi.


 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...