Yasağa uymadılar! Anne, baba ve oğul öldü

Düzenleyen:
Yasağa uymadılar! Anne, baba ve oğul öldü

YAŞAM Haberleri

Ankara’dan Kurban Bayramı tatili için Kastamonu’nun Devrekâni ilçesine gelen Kadıncıoğlu ailesi, Beyler Göleti’ne gezmeye gitti...

Bu sırada balık tutmak isteyen 20 yaşındaki Oğuzhan Kadıncıoğlu, dengesini kaybederek düştü. Oğlunun gölete düştüğü gören anne Behice Kadıncıoğlu (42), peşinden atladı. Eşinin ve oğlunun boğulduğu gören baba Nihat Kadıncıoğlu (46) da ailesinin arkasından gölete atladı. Bütün çabalara rağmen Beyler Göleti’ne düşen anne, baba ve oğul boğularak hayatını kaybetti. Gölette boğulan aileyi, ilk olarak çevrede bulunanlar karaya çıkarttı. Cumhuriyet Savcısı’nın ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından cenazeler, Devrekâni Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Olay bölgesine gelenler “Gölete girmek, avlanmak ve yüzmek yasaktır” yazısıyla karşılaştı. 
Vedat Yunus İkizoğlu İHA 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...