Sancaktepe'de panik: 4 katlı bina boşaltıldı

Düzenleyen:
Sancaktepe'de panik: 4 katlı bina boşaltıldı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Sancaktepe'de bir binanın yıkımı esnasında korku dolu anlar yaşandı. Çalışmalarda bitişikteki başka bir bina zarar gördü. Vatandaşlar tahliye edildi.

Veysel Karani Mahallesi, Ulugazi Caddesi'nde bulunan 3 katlı binanın sahipleri, riskli olduğu gerekçesiyle yıkım karar verdi. Binanın yıkımı esnasında yan tarafta bulunan 4 katlı bir apartmanın kolonları zarar gördü. Apartmanda oturanlar hemen tahliye edildi. Binanın çevresine şerit çekilerek güvenlik önlemi alındı.
Sancaktepe'de panik: 4 katlı bina boşaltıldı
Yıkımı gerçekleştirilen binanın sahibi İrfan Alan “Kentsel dönüşüme uydum. Ben burayı yıkacağım dedim. Yan taraftaki binada oturanlara haber verdim. Sabah geldik, yıkım ruhsatı aldık. Kepçe ile başladılar yıkmaya. Bu esnada diğer binanın kirişleri zorladı içeriden patlama yaptı. Şu anda bize söylenen 'bina tehlikeye girdi, risklidir, herkes boşaltsın' dediler. Bina 30-35 yıllık" diye konuştu.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...