Otoparkta çıkan yangında 10 araç hurdaya döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Otoparkta çıkan yangında 10 araç hurdaya döndü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mersin´in Erdemli ilçesinde bulunan bir otoparkta çıkan yangında, 10 araç hurdaya döndü.

Olay, ilçeye bağlı turistik Kızkalesi Mahallesi'nde meydana geldi.

Otoparkta çıkan yangında 10 araç hurdaya döndü

OTOPARKTA ALEVLER YÜKSELDİ
Otelde kalan müşterilerin araçlarını park ettiği otoparktaki bir otomobilden aniden yükselen alevler, daha sonra sırayla diğer araçlara da sıçradı. Birbirlerine yakın park edilen araçlar bir anda alev topuna döndü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü ancak 10 araç kullanılamaz hale geldi.

Otoparkta çıkan yangında 10 araç hurdaya döndü

YANGIN ELEKTRİK KONTAĞINDAN ÇIKMIŞ
Yangın esnasında otoparkın çevresinde panik yaşandı. Yangını fark eden vatandaşlardan Ahmet Yücetaş, "Beyaz bir araç yanıyordu. Ondan sonra karşıdaki araca sıçradı. Ondan sonra birden alevlenip 10 tane araç bir anda yanmaya başladı." ifadelerini kullandı.

Kızkalesi Mahalle Muhtarı Murat Kale ise, "D-400 Karayolu'nun altındaki otellerin ortak kullandığı otoparktaki bir araçta, elektrik kontağı sonucu yangın çıkıyor. Yaklaşık 10 araç ağır hasarlı, 2 araçta da hafif hasar var." diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...