Feci ölüm! Çöp kamyonunun altında kaldı

Düzenleyen:
Feci ölüm! Çöp kamyonunun altında kaldı

YAŞAM Haberleri

Elektrikli scooter ile cadde üzerinde seyir halinde olan işitme engelli vatandaş, çöp kamyonunun altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Acı olay İstanbul'da meydana geldi. İşitme engelli olduğu öğrenilen şahıs, elektrikli scooter ile cadde üzerinde hareket halind eolduğu an gelen çöp kamyonunu duyup uzaklaşamadığı için aracın altında kalıp öldü.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, saat 21.00 sıralarında Şişli Harbiye Mahallesi Halaskargazi Caddesi Osmanbey mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işitme engelli olduğu iddia edilen scooter sürücüsü Adem Demirkıran, seyir halindeyken ticari taksi ile çöp kamyonunun arasında kalarak dengesini kaybedip yere düştü. Sürüklenen Demirkıran, çöp kamyonunun altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Adem Demirkıran’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Şahsın cansız bedeni ambulans ile hastaneye götürüldü.
Çöp kamyonu sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...