Astsubay hastane tuvaletinde intihar etti

Düzenleyen:
Astsubay hastane tuvaletinde intihar etti

YAŞAM Haberleri

Siirt İl Jandarma Komutanlığında görevli bir astsubay tatil için geldiği Antalya'da bir hastaneye gidip tuvalette intihar etti.

Korkunç olay bugün öğle saatlerinde, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi 1. kat poliklinikler tuvaletinde meydana geldi. Görev yaptığı Siirt’ten tatil için Antalya’ya gelen astsubay Adem K. (29), henüz belirlenemeyen bir nedenle hastane tuvaletinde beylik tabancası ile kendini başından vurdu.

SİLAH SESİNE KOŞAN HASTA YAKINI, CESEDİNİ BULDU
Silah sesine koşan bir hasta yakını astsubayı kanlar içinde buldu. Durumu anında yetkililere bildirdi, güvenlik görevlileri olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Adem K’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Adem K’nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...