HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Balkondan atladı, 'Ölmedim' diye bağırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Balkondan atladı, 'Ölmedim' diye bağırdı
Zonguldak, Speedy Mustafa, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak'ta iddiaya göre uyuşturucu kullanan genç, kendini boşluğa bıraktı. Bir süre çığlıklar atan genç, 'ölmedim be' diye bağırdı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde intihar girişimi ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 2 katlı bir binanın ikinci katında balkona çıkan Mustafa Arı (30) evin ön tarafında bulunan dikenlik alana atladı. Bir süre acı içerisinde çığlıklar atan genci, atladığı yerden çıkarmak için ekipler seferber oldu.

"ÖLMEDİM BE" DİYE BAĞIRDI

Dikenlerin içinden "Kafamı kaldıracak halim yok, ambulans gelsin" diye seslenen genci, itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. "Ölmedim be" diye bağıran Mustafa Arı, merdivenden iner inmez sigara yaktı. 

'SPEEDY MUSTAFA' OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Arı'nın, 'Speedy Mustafa' lakabıyla tanındığı ve geçmiş yıllarda karıştığı olaylar ve söylediği sözlerle fenomen olduğu öğrenildi.

Balkondan atladı, 'Ölmedim' diye bağırdı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...