Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Karadeniz rüzgara teslim oldu! Kayalara vuran dalgaların boyu 8 metreyi buldu

Meteoroloji'nin kuvvetli fırtına uyarısında bulunduğu Karadeniz'de şiddetli rüzgar hakim. Hızı saatte 75 kilometreye ulaşan rüzgarın ardından dev dalgalar meydana geldi. Özellikle Bartın sahillerinde karaya vuran dalgaların büyüklüğü 8 metreyi buldu.

Kaydet
a- | +A

Bartın'ın Amasra ilçesinde öğlen saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar ile dev dalgalar oluştu. Gün boyu kayalara çarpan dalgaların yüksekliği 4 metreye ulaşırken, gece yarısı ise şiddeti artan fırtına ile birlikte Karadeniz adeta coştu.

Karadeniz rüzgara teslim oldu! Kayalara vuran dalgaların boyu 8 metreyi buldu - 1. Resim
Başlık ResmiKaradeniz rüzgara teslim oldu! Kayalara vuran dalgaların boyu 8 metreyi buldu - 1. Resim

8 METRE DALGA VAR

Kayalara çarpan dalgaların boyu 8 metreye ulaştı. Çarptığı irili ufaklı kayaları adeta yutan ve peş peşe gelen dalgalar, görsel şölene de sahne oldu. Dalgaları görüntülemek isteyen gazeteciler de zaman zaman zor anlar yaşadı.

BAKMADAN GEÇME
Şiddetli lodos Balıkesir Erdek
HABER

Şiddetli lodos Balıkesir Erdek'i vurdu: Tekneler sürüklendi

Saatte hızı 75 kilometreye ulaşan rüzgar ve dev dalgaların Cuma günü saat 19.00'a kadar devam etmesi bekleniyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.