Feci ölüm! 6 yaşındaki çocuğun üstüne kale direği düştü

Düzenleyen:
Feci ölüm! 6 yaşındaki çocuğun üstüne kale direği düştü

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ’da arkadaşlarıyla maç yapan 6 yaşındaki çocuk, kale direğinin üzerine devrilmesiyle feci şekilde hayatını kaybetti.

Kahreden olay Tekirdağ'da yaşandı. 6 yaşındaki çocuk maç yapmak üzere arkadaşlarıyla futbols ahasına gitti. Olacaklardan habersiz olan çocuklar maça başladıkları esnada kahreden bir olay gerçekleşti. 6 yaşındaki çocuğun üzerine kale direği devrildi.

YAPILAN MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Olay, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesi'ndeki bir okulun bahçesindeki halı sahada meydana geldi. İddiaya göre arkadaşlarıyla sahada futbol oynayan 6 yaşındaki Tarık D’nin üzerine henüz bilinmeyen bir sebeple yerinden çıkan kale direği devrildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri çocuğa ilk müdahaleyi yaptı. Tarık D. daha sonra ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Tarık D. kurtarılamadı.
Bölgeye gelen polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...