Servis aracı ile otomobil çarpıştı: 5 ölü

Düzenleyen:
Servis aracı ile otomobil çarpıştı: 5 ölü

YAŞAM Haberleri

Ankara'da servis aracı ile otomobilin çarpışması üzerine, 3 kişi olay yerinde, 2 kişi ise kaldırıldıkları hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Başkent'te, servis aracı ve bir otomobil karşılıklı yönlerden gelirken bir anlık dikkatsizlik sonucu feci şekilde çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle; 3 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Yaralılar kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamayarak  hayatlarını kaybetti.

Servis aracı ile otomobil çarpıştı: 5 ölü

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ
Kaza, saat 18.00 sıralarında Ankara’nın Etimesgut ilçesi Topçu Mahallesi 1544 Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emirler istikameti üzerinde ilerleyen Emirhan A. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek önce bariyerlere çarptı daha sonra 0servis aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucunda otomobil savrulurken, çevredeki sürücüler, sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye erleri otomobilde sıkışan Ebubekir D., Emirhan A., Baran B., Buğra Ö. ve Eren A.’yı çıkarırken, 112 Acil servis ekipleri Ebubekir D., Emirhan A. ve Baran B.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

YARALILAR HASTANEDE YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Kazada yaralanan Buğra Ö. ve Eren A’nın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Servis aracı ile otomobil çarpıştı: 5 ölü

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...