İstanbul’da yine aynı manzara: Trafik birçok noktada durma noktasına geldi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İstanbul’da yine aynı manzara: Trafik birçok noktada durma noktasına geldi

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul’un birçok noktasında trafik durma noktasına gelirken toplu taşıma araçlarında da yolcu yoğunluğu yaşandı. İşlerine giden vatandaşlar ve öğrenciler servis, toplu taşıma, özel araçlar kullanarak ulaşımlarını sağlamaya çalışıyor.

İstanbul Anadolu Yakası’nda Pendik, Maltepe ve D100 Kara Yolu Kartal’da trafik yoğunluğu yaşanıyor. Maltepe’den Kadıköy yönünde trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Avrupa yönünde de trafik yoğun olarak devam ediyor. Avrupa Yakası D100 Kara Yolu ve TEM otoyolunda sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk yaşandı.

ANA ERTERLERDE TRAFİK YOĞUN

D100 Kara Yolu Zeytinburnu-Edirnekapı istikametinde yoğunluk oluşurken Haliç Köprüsü Okmeydanı yönünde trafiğin aktığı gözlemlendi. Köprünün Edirnekapı istikametinde ise yoğunluk görülüyor. Yine Dolmabahçe, Beşiktaş Meydanı, Ortaköy sahil yolu gibi ana arterlerde de trafik yoğunluğu yaşanıyor

ŞİRİNEVLER DURAĞINDA OTOBÜS KUYRUĞU

Şirinevler'deki üst geçidin altındaki otobüs duraklarında uzun yolcu kuyrukları meydana geldi. Metrobüs üst geçitlerinde de yoğunluk görüldü. İBB Trafik uygulamasına göre 09.00 itibarıyla kent geneli trafik yoğunluğu yüzde 56 olarak ölçüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...