Altıeylül'de Seyyid Ahmet Arvasi Parkı için ilk kazma vuruldu

Altıeylül'de Seyyid Ahmet Arvasi Parkı için ilk kazma vuruldu

YAŞAM Haberleri

Vatandaşların talepleri doğrultusunda Seyyid Ahmet Arvasi Park, Kreş ve Millet Kıraathanesinin yapımına karar verildiğini söyleyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Bu eser Altıeylül’e değer katacak” dedi.

Altıeylül Belediyesinin millet kıraathanelerinde gösterdiği başarıya bir yenisi daha ekleniyor. Altıeylül Belediyesi; Plevne Millet Kıraathanesi, Sabri Uğur Parkı ve Millet Kıraathanesi, Sultan Alparslan Kültür Evi ve Hasan Can Kültür Merkezini hizmete sunduktan sonra şimdi de Seyyid Ahmet Arvasi Park, Kreş ve Millet Kıraathanesi için kolları sıvadı. İhtiyaçlar doğrultusunda gerçekleştirilen çalışma ile Seyyid Ahmet Arvasi Park, Kreş ve Millet Kıraathanesinin yapımına karar verildi.

Altıeylül'de Seyyid Ahmet Arvasi Parkı için ilk kazma vurulduAltıeylül Belediyesi, Seyyid Ahmet Arvasi Park, Kreş ve Millet Kıraathanesi projesine başladı

HER YAŞA HİTAP EDECEK
Park ve sosyal tesis toplamda 2 bin 500 metrekarelik alanın içerisine inşa edilecek. Güvenliğinin 7/24 Altıeylül Belediyesince sağlanacağı projede 0-6 yaş çocuklar için kreş ve gündüz bakımevi de yer alıyor. Gençler için kitap okuyabilecekleri ve ders çalışabilecekleri alanlar da oluşturularak daha verimli vakit geçirmeleri sağlanacak. Bütün vatandaşlara hizmet vereceği 200 metrekarelik kafeterya ile birlikte 400 metrekarelik kreş binası, 750 metrekarelik yeşil alan, 200 metrekarelik millet kıraathanesi ve kreş için olan 170 metrekarelik açık oyun alanıyla Altıeylül sakinlerini ağırlayacağı günü bekliyor.

Altıeylül'de Seyyid Ahmet Arvasi Parkı için ilk kazma vurulduVatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Seyyid Ahmet Arvasi Millet Kıraathanesi Projesi merakla bekleniyor

ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI: HALKI DİNLEDİK
Belediye Başkanı Hasan Avcı “Sütlüce Mahallemizde daha önce düzenlediğimiz ankette halkımızın yüzde 80’i millet kıraathanesi istediklerini dile getirdi. Biz de ihtiyaçlar doğrultusunda ilk kazmayı vurduk. İnşallah Altıeylül’e değer katacak çok kıymetli bir eser olacak” dedi.


 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...