Tartışma kanlı bitti: 70 yaşındaki adam karısını öldürdü

Düzenleyen:
Tartışma kanlı bitti: 70 yaşındaki adam karısını öldürdü

YAŞAM Haberleri

Konya'da karısıyla tartışmaya başlayan 70 yaşındaki adam, olayın şiddetlenmesi üzerine eşini öldürdü. Cinayetin ardından karakola giden adam suçunu itiraf edip teslim oldu.

Bir kadın cinayeti haberi de Konya'dan geldi. Vicdanları yaralayan olayda 70 yaşındaki adam tartıştığı karısını katletti. Emekli öğretmen olduğu öğrenilen yaşlı adam, cinayetin ardından teslim oldu.

TALİHSİZ KADININ KANSER HASTASI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ
Olay, akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Melikşah Mahallesi Ertosun Sokak'ta bulunan bir apartmanın 3. katında meydana geldi. İddialara göre, kanser hastası olan ve son zamanlarda eşiyle aralarında tartışmalar yaşayan Sevim Ş. (70), eşi emekli öğretmen Turgut Ş. (70) tarafından başından silahla vuruldu.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Sevim Ş. olay yerinde hayatını kaybederken, Turgut Ş. polis merkezine giderek eşini öldürdüğünü söyleyip teslim oldu. Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri Sevim Ş.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Sevim Ş.’nin cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...