Emine Erdoğan: Onların gülmesi boynumuzun borcudur

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Emine Erdoğan: Onların gülmesi boynumuzun borcudur

YAŞAM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Hepimiz Merye’miz Platformu tarafından düzenlenen “Kudüs’ün Meryemleri Sönmeyen Kandillerdir” konferansında Filistinli çocukların işgalci İsrail askerlerine karşı mücadelelerini anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Hepimiz Meryemiz Platformu tarafından Yenibosna'daki bir otelde düzenlenen "Kudüs'ün Meryemleri Sönmeyen Kandillerdir" konferansına katıldı. Burada bir konuşma yapan Emine Erdoğan, Kudüs'ün Müslümanlar için sembollerle yüklü kutsal bir mekan olduğunu belirtti.

Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayan Erdoğan “İnsanlık, çocuklara çevrilmiş namluların fotoğraf karelerini kendine nasıl açıklayabilir? İnanıyorum ki çocukların şehit düştüğü bir dünyada, cehennem ateşini çok uzakta aramaya gerek yok. Bu çocuklar, başlarını kaldırdıklarında uçan balonları değil, gökten yağan bombaları görüyorlar. Üzeri silah dolu bir İsrail askerinin karşısında, küçücük yumruğunu kaldırmak zorunda kalan kız çocukları, hepimizin kalbini paramparça ediyor. Çocukların gülmesini, parklarda oynamasını sağlamak boynumuzun borcudur” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...