Kavgada bıçaklandı, kaçmaya çalışırken bayılıp düştü

Düzenleyen:
Kavgada bıçaklandı, kaçmaya çalışırken bayılıp düştü

YAŞAM Haberleri

Kayseri’de, kavga ettiği şahıslar tarafından bıçaklanan vatandaş, kaçmaya çalışırken kan kaybetmeye başlayınca cami bahçesinde bayılıp kaldı.

Bir kavganın sonu daha hastanede bitti. Kocaeli'de para meselesi yüzünden tartışmaya başlayan şahıslardan biri bıçakla saldırınca, 28 yaşındaki genç yaralandı. Saldırganlardan kurtulmak isteyen yaralı genç, kaçmaya çalıştı. O esnada kan kaybeden genç, bayılıp düştü.

SALDIRGANLAR HER YERDE ARANIYOR
İlçeye bağlı Yeni Mahalle Meydanı’nda meydana gelen olayda, iddiaya göre. Murat T. (28), alacak verecek meselesi yüzünden 3 kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine tartıştığı şahıslardan biri tarafından bacağından bıçaklanan Murat T., kaçmaya çalışırken Yeni Mahalle Meydan Camii’nin bahçesinde bayıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralı şahıs olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılırken, polis ekipleri de şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...