Trabzon'da 'dur' ihtarına uymayan sürücünün çarptığı polis şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Trabzon'da 'dur' ihtarına uymayan sürücünün çarptığı polis şehit oldu

YAŞAM Haberleri  / AA

Trabzon’un Akçabat ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan sürücü, polis memuru Yusuf Ceylan’a çarparak kaçtı. Kazada hastaneye kaldırılan polis memurunun şehit olduğu öğrenilirken kaçan sürücü gözaltına alındı.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Söğütlü Mahallesinde polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan E.T. otomobiliyle polis memuru Yusuf Ceylan’a çarparak kaçtı. Aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Ceylan 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesi ardından kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Kazanın ardından şüpheli, bir süre sonra otomobilini bırakarak yaya olarak kaçmaya çalıştı.

Trabzon'da 'dur' ihtarına uymayan sürücünün çarptığı polis şehit oldu

TRABZON VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Polis ekiplerince gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde görevli polis memuru Yusuf Ceylan, trafik, asayiş uygulaması yaptığı sırada 'dur' ihtarına uymayan sürücünün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve emniyet camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

Trabzon'da 'dur' ihtarına uymayan sürücünün çarptığı polis şehit oldu

POLİSİ ŞEHİT EDEN 16 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Polis memuru Yusuf Ceylan’ın ölümüne neden olan 16 yaşındaki Kemal Efe T. ve arkadaşı Mert E. aynı mahallede yakalanarak gözaltına alınırken ilk incelemede sürücü Kemal Efe T.'nin 0.84, arkadaşı Mert E.'nin ise 0.03 promil alkollü olduğu tespit edildi. Daha önce 5 ayrı suçtan kaydı bulunan Kemal Efe T. çıkarıldığı mahkemece “Görevi başındaki memuru kasten öldürmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, arkadaşı Mert E. ise serbest bırakıldı.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...