Berfin, yüzüne asit atan erkek arkadaşıyla evlendi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Berfin, yüzüne asit atan erkek arkadaşıyla evlendi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hatay’da 2 yıl önce erkek arkadaşının asitli saldırısına uğrayarak ağır yaralanan ve aylarca tedavi gören Berfin Özek, bugün yüzünü tanınmaz hale getiren erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik ile dünya evine girdi.

İskenderun ilçesinde 2 yıl önce ayrıldığı eski erkek arkadaşının asitli saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan 21 yaşındaki Berfin Özek kamuoyundan da ciddi destek görmüş ve tedavilerle ilerleme kaydetmişti. Yakın zamanda yüzünü tanınmaz hale getiren 23 yaşındaki eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik'i affetiğini söyleyen Özek, bugün Çeltik ile evlediğini duyurdu.

ONLARCA ESTETİK OPERASYON GEÇİRDİ

Hayatını cehenneme çeviren olayın ardından sağ gözü görme yetisini kaybeden Özek'in göz kapakları ve dudağına estetik operasyon yapıldı. Berfin Özek’in şikayetini geri çekmesi üzerine Casim Ozan Çeltik, son duruşmada tahliye edildi.

Berfin Özek ile barışan Casim Ozan Çeltik evlenmeye karar verdi. Berfin Özek, yüzünü tanınmaz hale getiren erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik ile Hatay’ın Kumlu ilçesi evlendirme dairesinde düzenlenen nikah töreni ile evlendi.

Berfin, yüzüne asit atan erkek arkadaşıyla evlendi!Berfin Özek'in evliliği sosyal medyada paylaşıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...