Esenyurt'ta sahte içkiden 6 kişi daha öldü

Düzenleyen:
Esenyurt'ta sahte içkiden 6 kişi daha öldü

YAŞAM Haberleri

Sahte içkiden zehirlenerek hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen saat daha da artıyor. Şu ana kadar Türkiye genelinde 20 kişi can verdi.

Yılbaşının yaklaşmasını fırsat bilen sahtekarlar, piyasaya kaçak içki sürmeye başladı. Son üç günde 14 kişi alkol zehirlenmesi sebebiyle hayatını kaybetti. İstanbul Esenyurt'ta bugün 3'ü yabancı uyruklu 6 kişi daha hayatını kaybetti. Dün sahte içkiden can veren Özbekistan uyruklu Jobborkul Rakhmonov'la birlikte Esenyurt'ta ölenlerin sayısı 7'ye yükselmiş oldu. Türkiye genelinde ise bu sayı 20'ye çıktı. 

ÖLÜ SAYISI ARTABİLİR

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, hastanelerde de sahte içki zehirlenmesinden dolayı tedavi görenler olduğu ve ölü sayısının artabileceği öğrenildi. Bu arada, Avcılar'da da Yeşilkent Mahallesi'nde yaşayan İ.K sahte içkiden hayatını kaybetmiş, olaya ilişkin gözaltına alınan tekel bayisi sahibi tutuklanmıştı. Polis ekiplerinin, sahte içkiye yönelik baskın ve operasyonları devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...