Oynarken düşen 10 yaşındaki çocuğun yüzüne demir saplandı

Düzenleyen:
Oynarken düşen 10 yaşındaki çocuğun yüzüne demir saplandı

YAŞAM Haberleri

Niğde'den feci bir haber geldi, 10 yaşındaki çocuk arkadaşları ile oynarken hastanelik oldu. Koşuştururken yere düştüğü öğrenilen talihsiz çocuğun yüzüne demir saplandı.

Niğde’de yaşanan olayda arkadaşları ile oynarken yere düşen çocuğun yüzüne demir suçuk saplandı. Halepli İsa arkadaşlarıyla birlikte Hudavet Hatun parkında oyun oynarken evlerine doğru koşmaya başladı. Bir anda dengesini kaybeden küçük çocuk duvardan bahçeye düştü.
Oynarken düşen 10 yaşındaki çocuğun yüzüne demir saplandı
YÜZÜNE DEMİR ÇUBUK SAPLANDI
Düştü yerde bulunan beton bloktaki demir yüzüne saplandı. Acı içerisinde kıvranan talihsiz çocuğu o halde görenler durumu hemen yetkililere haber verdi. Niğde Belediyesi itfaiyesi ekipleri küçük İsa’nın yüzüne saplanan demiri elektrikli testere ile keserek onu demir bloktan kurtardı. Sağlık ekipleri çocuğu Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldılar.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...