Antalya'da patenli gençlerden ölüme davetiye

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Antalya'da patenli gençlerden ölüme davetiye

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'da 8 patenli çocuk, trafikteki bir otomobile tutunarak patenle ilerlemeye çalıştılar. Cep telefonuna yansıyan o tehlikeli anlarda çocukların kırmızı ışıkta dans etmeleri ise pes dedirtti.

Antalya Muratpaşa'da patenli gençler trafiğe karışarak yürekleri ağıza getirdi. Kural tanımayan patenli çocukların bu kez 8’inin aynı anda bir otomobile ve birbirlerine tutunurken yaptıkları tehlikeli yolculuk cep telefonu kameralarına yansıdı.

ARAÇ HAREKET ETMESİNE RAĞMEN DEVAM ETTİLER

Kırmızı ışıkta bekleyen otomobilin arkasına ve yanına tutunan çocuklar şoförün uyarılarını dikkate almadı. Aracın hareket etmesiyle yolculuklarına devam eden çocukların birbirlerini de tuttukları görüldü.

Antalya'da patenli gençlerden ölüme davetiyeKırmızı ışıkta dahi aracı bırakmayan patenli çocukların dans ettiği anlarda kameralarca kaydedildi.

Otomobili çevreleyen çocukların ölüme davetiye çıkaran yolculukları Yavuz Özcan Parkı’ndan, müze önüne kadar devam etti.

KÖPEK DE ONLARA EŞLİK ETTİ

Bir köpeğinde kendilerine eşlik ettiği çocuklar, müze kavşağında tutundukları aracı bıraktıktan sonra yollarına Sahil Antalya Yaşam Parkı’nda doğru devam etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...