Öğrenci yurdunda feci ölüm: 7'nci kattan düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Öğrenci yurdunda feci ölüm: 7'nci kattan düştü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Malatya'da kız öğrenci yurdunda odanın penceresini açarak çıktığı sandalyenin üzerinde sigara içen 20 yaşındaki genç kız, 7'nci kattan düşerek hayatını kaybetti.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bulunan kız öğrenci yurdunda korkunç bir olay meydana geldi. 20 Nisan Çarşamba akşamı saat 23.00 sularında 13 katlı yurdun 7'nci katındaki bir odada kalan 20 yaşındaki M.Y., sigara içmek için odanın penceresini açtı. Çıktığı sandalyenin üzerinde sigara içen M.Y., iddiaya göre bu sırada dengesini kaybederek aşağı düştü.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Genç kızın düştüğünü gören arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde M.Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay esnasında M.Y.'nin yanında bulunan arkadaşları genç kızın sigara içmek için çıktığı sandalyeden dengesini kaybederek düştüğünü belirtirken, M.Y.'nin cenazesi Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...