Gerçek Elon Musk'tan, sahte Musk'a çağrı: Seninle tanışmak istiyorum

Düzenleyen: / Kaynak: Mynet
Gerçek Elon Musk'tan, sahte Musk'a çağrı: Seninle tanışmak istiyorum

YAŞAM Haberleri  / Mynet

Çin'de çektiği videolar ve milyarder Elon Musk'a benzerliği ile dikkat çeken genç Yilong Ma kısa sürede büyük bir üne kavuşmuş videoları milyonlarca izleme almıştı. Çinli fenomenin videoları yakın zamanda sosyal medya platformu Twitter'ı da satın alan dünyaca ünlü milyarder Elon Musk'a kadar ulaştı. Musk, kendisine neredeyse birebir benzeyen Çinli genç ile tanışmak istediğini açıkladı.

Çin'de çektiği videolar ile viral olan Yilong Ma, Elon Musk’a olan benzerliği sayesinde ünlü olmuştu. Videoları milyonlarca izlenme oranına ulaşan Çinli sosyal medya kullanıcısına Elon Musk da “Belki kısmen Çinliyim” diyerek esprili bir cevap vermişti. Sosyal medyanın gündemine yerleşen konuşma sonrası Elon Musk, Çinli benzeri ile tanışmak istediğini açıkladı.

"SEN BENİM KAHRAMANIMSIN"

Gerçek Elon Musk, bu hafta "Çinli Elon Musk"ı bir "yem" olarak kullanıp kullanmamayı soran bir Twitter kullanıcısına cevap verdi. Musk ise mayilong kullanıcı adıyla TikTok'ta milyonlarca izlenen videolar paylaşan Çinli benzeri Yilong Ma ile tanışmak istediğini söyledi. Elon Musk, kullanıcıya verdiği cevapta "Bu adamla (eğer gerçekse) tanışmak isterim." dedi. 

Ma ise Çin'in Twitter'ı Weibo'da paylaştığı gönderide "Ben buradayım. Ben de seni görmeyi çok istiyorum! Seni seviyorum, sen benim kahramanımsın" ifadelerini kullandı.

ELON MUSK'A BENZERLİĞİ İLE ÜNLÜ OLDU

Musk'a çarpıcı bir benzerlik gösterdiği görülen Ma, ilk olarak TikTok'un Çin versiyonu Douyin'de, lüks bir arabanın yanında durduğu videonun yayınlanmasının ardından viral olmuştu.

Gerçek Elon Musk'tan, sahte Musk'a çağrı: Seninle tanışmak istiyorum

Ma'nın şimdilerde ise 230 binden fazla takipçisi olan "Elong Musk" kullanıcı adlı bir TikTok hesabı var. Hesapta, kendisini "Çin'in Elon Musk'ı" olarak adlandırdığı bir tanıtım videosu da dahil olmak üzere birkaç videosu bulunuyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Mynet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...